کاظم قربانپور، سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان کاشمر اظهار داشت: در چند سال گذشته همزمان با فصل تابستان، بحث خاموشی چاههای کشاورزی مصوب و اجرا میشد که این امر نارضایتی کشاورزان را به دنبال داشت.
وی با بیان اینکه افزایش دما و صرفهجویی در مصرف برق نیز از جمله عوامل خاموشی چاههای کشاورزی بود، خاطرنشان کرد: حوزه کشاورزی تأثیر مستقیم بر تأمین امنیت غذایی دارد و مختلشدن این حوزه میتواند به این امر مهم صدماتی وارد کند.
سرپرست جهاد کشاورزی کاشمر با تأکید بر اینکه خارجشدن برق الکتروپمپهای چاههای کشاورزی از جدول قطعی برق یکی از خواستههای مجموعه بخش کشاورزی در شهرستان بود، تصریح کرد: کشاورزان و بهرهبرداران منطقه، مجموعه جهاد کشاورزی و مسئولان شهرستان پیگیریهای زیادی برای کاهش ساعات خاموشی داشتند که خوشبختانه نتیجه داد.
وی با اشاره به اینکه خاموشی چاههای کشاورزی از سه روز در هفته به یک روز کاهش پیدا کرده است، اذعان کرد: طرح خاموشی چاههای کشاورزی نباید به معیشت مردم و محصول کشاورز لطمه وارد کند، امروزه محصولات کشاورزی شهرستان بیشترین نیاز آبی را برای باردهی دارند.
قربانپور با بیان اینکه دسترنج یکساله کشاورز با خاموشی چاه موتورهای کشاورزی از بین میرود و این کشاورز است که از محصول و معیشت خود محروم میشود که به حق نیست، عنوان کرد: کشاورزی نقش تأثیرگذاری در اقتصادی و امنیت غذایی دارد که باید به آن نگاه ویژهای داشت.