×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین خبرها

امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Thursday, 21 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
توصیه های بهداشتی دامپزشکی کاشمر در خصوص خرید و نگهداری ماهی قرمز

رئیس شبکه دامپزشکی کاشمر ضمن تبریک فرا رسیدن ماه رمضان و تقارن آن با سال نو و آرزوی سلامتی برای همشهریان در خصوص خرید و نگهداری ماهی قرمز به شهروندان تاکید کرد نکات ذیل را رعایت نمایند.

ماهی قرمز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی خریداری نمایند.
از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی و آب ظرف ماهی خودداری شود و در صورت تماس با ماهی و یا آب ظرف، بلافاصله نسبت به شستشوی دست‌ها با آب و صابون و یا استفاده از ضد عفونی‌کننده‌های مناسب اقدام شود.
حتی الامکان از ظروف یکبار مصرف جهت حمل و جابجایی ماهی به منزل استفاده شود و از خرید ماهیان با علائم شنای غیر فعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر روی پوست بدن خودداری شود.
استفاده از دستکش به ویژه برای افراد حساس و دارای سوابق آلرژی، جلوگیری از دست زدن کودکان به ماهی‌ها و عدم تماس دست به چشم، صورت و دهان بعد از کار با آکواریوم یا ظرف نگهداری ماهی از بروز بیماری‌های احتمالی قابل انتقال به انسان جلوگیری کنند.
بهترین دمای آب نگهداری ماهی را ۲۶- ۲۲ درجه سانتی گراد بوده که به منظور تعویض آب هر بار ۲۵ درصد کل آب تعویض شود و از تعویض یکباره کل آب خودداری شود،
ظرف نگهداری ماهی یک ظرف با دهانه باز (دهان گشاد) جهت تبادل اکسیژن با محیط باشد و میزان آب مورد نیاز برای هر قطعه ماهی حداقل یک لیتر است
پس از خرید و انتقال ماهی قرمز به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام نموده و ماهی‌ها به ظروف از قبل آماده شده منتقل شوند
از قراردادن آکواریوم‌ ها و یا تنگ‌های ماهی در جلوی نور مستقیم آفتاب خودداری شود.
در انتها دکتر خانزاده یادآور شد، شهروندان پس از پایان ایام نوروز از رها‌سازی ماهیان قرمز در منابع آبی آزاد همچون جویبار‌ها و رودخانه‌ها و دریاچه‌ها به طور جدی خوداری کنند، زیرا می‌تواند مشکلات بهداشتی و زیست محیطی جدی را پدید آورد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.