رضا ربیعی با بیان اینکه شهرستان کوهسرخ بیش از ۱۲۰ تا ۱۵۰ هنرمند صنایعدستی دارد که مهمترین صنایعدستی این شهرستان فرت بافی و رودوزیهای سنتی است، اظهار کرد: فرت بافی و دوختهای سنتی مهمترین سوغات و صنایعدستی شهرستان هستند که از قدیم بوده و مجدد احیاء شدهاند.
وی بیان کرد: تاکنون چندین دوره بازاریابی برای هنرمندان شهرستان برگزار شده و بیشتر فروششان از طریق فضای مجازی است.
ربیعی با اشاره به اینکه هنرمندان شهرستان حضور خوبی در نمایشگاههای سایر شهرستانها و حتی استانها دارند، به وضعیت صادرات صنایعدستی اشاره و عنوان کرد: اکنون تولیدات دوختهای سنتی روستای قراچه این شهرستان به آمریکا صادر میشود.
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کوهسرخ خاطرنشان کرد: هرچند صادرات فرت بافی را هم داریم، اما دوختهای سنتی بدون واسطه به آمریکا صادر میشود.
وی با بیان اینکه همزمان با سال جدید غرفههای ورودی شهر ریوش که توسط شهرداری احداث شده با سرمایهگذاری بخش خصوصی به عنوان بازارچه دائمی عرضه صنایعدستی راهاندازی خواهد شد، گفت: با راهاندازی این نمایشگاه بخشی از مشکلات هنرمندان رفع خواهد شد.
افتتاح نخستین نمایشگاه صنایعدستی، سوغات و هدایا
ربیعی با اعلام اینکه بیش از ۹۰ درصد هنرمندان صنایعدستی شهرستان را بانوان تشکیل میدهند، از افتتاح نخستین نمایشگاه صنایعدستی، سوغات و هدایا با عنوان «چله ایرانی» در شهر ریوش شهرستان کوهسرخ خبر داد و افزود: این نمایشگاه از ۱۶ تا ۲۳ آذرماه جاری در محل مجموعه پذیرایی هما در شهر ریوش دایر است.
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کوهسرخ با بیان اینکه نمایشگاه صنایعدستی، سوغات و هدایا از ساعت ۹ صبح تا ۲۲ پذیرای بازدیدکنندگان است، عنوان کرد: شرکت کنندگان در این نمایشگاه شامل ۱۰ هنرمند در حوزه صنایعدستی در رشتههای فرت بافی، قلاببافی، سفال و سرامیک رودوزیهای سنتی و ۱۰ غرفه مربوط به هنرهای تجسمی و سوغات است.
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کوهسرخ یادآور شد: تلاش شد در این نمایشگاه تمامی هنرمندان رشتههای مختلف حضور داشته باشند و بتوانند تولیدات خود را در معرض دید عموم قرار دهند.
وی با اشاره به اینکه کمبود فضا مانعی برای ایجاد غرفههای بیشتر بود، عنوان کرد: متأسفانه در حال حاضر فضای نمایشگاهی مناسبی برای عرضه صنایعدستی و سوغات در شهرستان نداریم.