مدیر جهاد کشاورزی کاشمر با حضور در این مراسم از برگزاری مسابقات پخت نان برای اولین بار در سال جاری خبر داد و گفت: نان به عنوان قوت لایموت مردم سهم بزرگی در سبد غذایی خانوارهای ایرانی دارد.
کاظم قربان پور افزود: اهمیت و افزایش سهم نان های حجیم و نیمه حجیم سبب شد مسابقات مهارتی پخت نان در دستور کار اتحادیه و شورای آرد نان شهرستان کاشمر قرار گیرد.
وی ادامه داد: آشنایی افراد شاغل در صنعت نان با روشهای صحیح و استاندارد پخت نان از الزامات ارائه نان باکیفیت است لذا ارتقاء مهارت نانوایان، کاهش ضایعات و افزایش کیفیت نان را درپی خواهد داشت.
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر گفت: این دوره از مسابقات با هدف افزایش مهارت نانوایی و ایجاد رقابت مثبت برای ارتقاء کیفیت نان تولیدی در نانواییهای شهرستان برگزار شده است.
قربان پور اظهار داشت: مسابقات مهارتی پخت نان کاشمر با شرکت ۳۸ نفر از نانوایان شهرستان در رشته سنگک و لواش برگزار شد که از طرف اتحادیه و دبیرخانه آرد و نان به نفرات برتر با اهدای لوح سپاس، سهمیه آرد مناسبتی و جوایز نقدی تجلیل شد.
https://torshizfori.ir/?p=14729