دکتر سعید خانزاده اظهار داشت: در روز عید سعید قربان، کارشناسان این شبکه با هدف تأمین بهداشت عمومی جامعه، دامهای کشتاری را از نظر آلودگی به عوامل بیماری زا بالاخص بیماریهای مشترک بین انسان و دام بازرسی کرده و سلامتی مصرف کنندگان را از ابتلاء به بیماریها تضمین خواهند کرد.
وی درخصوص ذبح دامهای قربانی در این روز گفت: در این راستا و به منظور اطمینان شهروندان از سلامت گوشت و آلایش خوراکی تمهیدات لازم در خصوص نظارتهای بهداشتی توسط پنج اکیپ ثابت و سیار با بهره گیری از پرسنل فنی و متخصص و خدمات کشتارگاهی “رایگان” به همت شهرداری کاشمر در روز عید قربان فراهم شده است.
این مقام مسئول مصرف گوشت بلافاصله پس از ذبح و خارج از کشتارگاهها را خطرناک دانست و اظهار داشت: این اقدام خطر ابتلا به بیماریهای مشترک بین دام و انسان را افزایش میدهد لذا گوشت قربانی قبل از مصرف باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود، این کار انتقال عوامل بیماری زا ازجمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، که از طریق تماس با ترشحات بدن حیوان آلوده منتقل میشود را به حداقل می رساند و در این راستا از مردم می خواهیم با مراجعه به کشتارگاه دام واقع در کیلومتر ۵ جاده خلیل آباد دام خود را تحت نظارتهای بهداشتی و شرعی ذبح نمایند.
دکتر خانزاده یادآور شد، همشهریان گرامی همچنین میتوانند با مراجعه به اکیپهای دامپزشکی مستقر در شبکه دامپزشکی، یا با شماره تلفن ۵۵۲۲۷۳۱۳ از سلامت دام قربانی اطمینان حاصل کنند
https://torshizfori.ir/?p=14376