حجتالاسلام جواد نیکبین در حاشیه بازدید از شهرک صنعتی بردسکن در گفت و گو با ایسنا خاطرنشان کرد: تمام تلاش خود را برای ایجاد شهرک انرژی در این شهرستان با کمک بخش خصوص به کار گرفتهایم.
وی عنوان کرد: اجرای طرحهای مرتبط با تولید انرژی از جمله ایجاد شهرک انرژی در شهرستان کاشمر نه تنها در تولید انرژی منطقه و استان سهم بسزایی خواهد داشت بلکه در نهایت منجر به رفاه بیشتر مردم میشود.
این نماینده مجلس با اشاره به دیدار خود و هیأتمدیره یک مجموعه سرمایهگذاری با استاندار خراسان رضوی افزود: سرمایهگذاری در طرحهای تولید انرژی از جمله اولویتهای منطقه است.
وی اظهار کرد: پیشنهاد ایجاد شهرک انرژی با حضور سرمایهگذاران بخش خصوصی برای حل چالشها و ایجاد زیرساختهای لازم در خراسان رضوی مورد استقبال استاندار خراسان رضوی قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: این جلسه برای شروع به کار نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی خورشیدی برگزار شد، تلاش میشود با بهرهگیری از ایجاد انرژی تجدید پذیر در منطقه ترشیز بتوانیم برق منطقه را که در سالیان متمادی با کمبود مواجه بوده جبران کنیم.
نیکبین بیان کرد: پروژه نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی خورشیدی توسط بخش خصوصی با ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار طی مدت دو سال به بهرهبرداری میرسد و مشکلات برق منطقه رفع و قطعیهای چاه موتورهای کشاورزی به حداقل خواهد رسید.
نیکبین عنوان کرد: در این جلسه همچنین علاقهمندی سرمایهگذاران به احداث نیروگاههای chp، سیکل ترکیبی و خورشیدی بیشتر در حدود ۱۰۰۰ مگاوات در منطقه ترشیز اعلام شد.
وی با اشاره به اینکه بهزودی شاهد اتفاقات خوبی در منطقه خواهیم بود، گفت: برای تأمین کمبود برق منطقه و حتی خراسان رضوی به دنبال ایجاد پارک انرژی در منطقه هستیم که استارت آن با احداث نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی آغاز و در سالهای آینده نیروگاههای ۲۵ مگاواتی، ۵۰ مگاواتی، هزار و ۵۰۰۰ مگاواتی به بهرهبرداری میرسد.
نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی در ادامه از برگزاری جلساتی با مدیران کل استان برای تأسیس شعبه گمرک در این شهرستان خبر داد و گفت: با توجه به درخواستهای صورت گرفته مقرر شد بازدیدی توسط مدیران گمرک استان از چهار شهرستان منطقه ترشیز صورت بگیرد و در صورت وجود زیرساختها مجوز تأسیس شعبه گمرک در شهرستان کاشمر طی سال جاری اخذ و دایر شود.
وی عنوان کرد: تلاش میشود با اخذ مجوزهای لازم و راهاندازی دفتر نمایندگی گمرک در شهرستان کاشمر از رفتوآمدهای صادرکنندگان منطقه ترشیز به شهرستانهای همجوار برای دریافت مجوزها و ارائه اظهارنامههای گمرکی جلوگیری شود.
نیکبین همچنین گفت: باوجود فعالیت چندین هزار شرکت و بنگاه اقتصادی در منطقه اما تولیدکنندگان برای گرفتن مجوزهای استاندارد باید به شهرستانهای گناباد، تربتحیدریه و یا مشهد مراجعه کنند که در همین راستا جلساتی با رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت و مدیرکل استاندارد برگزار و مقرر شد دفتر استاندارد منطقه ترشیز در اداره صنعت و معدن شهر کاشمر تأسیس شود.
وی با اشاره به اینکه ساماندهی پساب شهرستانهای منطقه ترشیز از جمله موضوعات مهم دیگری بوده که در دستور کار قرار دارد، افزود: تمام تلاش خود را به کار گرفتهایم تا بتوانیم موضوع پساب ۴ شهرستان کاشمر، بردسکن، خلیلآباد و کوهسرخ را به سرانجام برسانیم که تاکنون اعتبار موردنیاز کوهسرخ در وزارت نیرو دیده شده و به زودی ساماندهی فاضلاب شهر ریوش آغاز خواهد شد.
https://torshizfori.ir/?p=14194