با توجه به در پیش بودن ایام تعطیلات نوروز و تقارن ماه مبارک رمضان و افزایش شرایط تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی و به منظور تامین و ارتقاء سطح بهداشت و سلامت مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی و اهمیت فوق العاده این موضوع در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، نظارت های بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی از تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۱۳ لغایت پایان ماه مبارک رمضان تشدید می گردد.
دکتر خانزاده رئیس شبکه دامپزشکی کاشمر اظهار داشت: در طول این مدت کارشناسان و بازرسان دامپزشکی این شهرستان با هماهنگی سایر دستگاه های زیربط در قالب اکیپ های ویژه بهداشتی نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، سردخانه ها، کارگاه های فرآوری و … را بر عهده دارند.
وی اظهار داشت: در این برنامه تشدید و کنترل و نظارت بهداشتی تعداد ۲ اکیب سیار، یک اکیپ ثابت که متشکل از ۴ نفر بازرس بهداشتی و بصورت ویژه حضور خواهند داشت که موفقیت این طرح در گرو ارتقاء شاخص های بهداشتی و تأمین سلامت جامعه و در نهایت انجام مطمئن مراحل برنامه می باشد.
خانزاده گفت:در مدت اجرای این طرح، نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآوردههای دامی خام دامی و مرغ و ماهی، قصابیها، کشتارگاههای دام و طیور تشدید خواهد شد تا عموم شهروندان از فرآوردههای خام دامی و پروتئینی با بالاترین کیفیت بهره مند شوند.
وی در پایان از شهروندان خواست در صورت برخورد با هرگونه تخلف بهداشتی اعم از کشتار دام در کنار جاده ها، تفرجگاهها، فروش گوشت قرمز فاقد مهر بازرسی دامپزشکی، فروش لاشه مرغ غیر بسته بندی شده، حمل گوشت در خودروهای غیر مجاز و فاقد یخچال، فروش انواع گوشت و فرآورده های خام دامی دارای ویژگی های نامطلوب و غیر بهداشتی و غیره با اداره دامپزشکی شهرستان کاشمر با شماره ۵۵۲۲۷۳۱۳ تماس تا در اسرع وقت توسط کارشناسان اداره دامپزشکی پیگیری و برخورد قانونی صورت گیرد.