مجتبی قائمی رئیس مرکز بهداشت اظهار کرد: تا چند سال پیش تعریف سلامت یک تعریف بیشتر نداشت؛ آن هم این بود سلامت یعنی نبود بیماری و هر کس هم که بیمار نباشد یعنی یک فرد سالم است اما در چند سال گذشته تعریف سلامت تغییر کرده است و ما امروزه به کسی فرد سالم میگوییم که از لحاظ معنوی ، فرهنگی ، اجتماعی و از همه مهمتر از نظر روانی سالم باشد و مشکلی نداشته باشد.
وی تصریح کرد: با این تعاریف شاید تعدادی از ما بیمار به نظر بیاییم و باید حتما علاوه بر سلامت جسمی بر روی این ها هم فکر کنیم و چارهای برای آنها بیاندیشیم.
قائمی افزود: در دوران کرونا خیلی ها نگران دوران پسا کرونا بودند و مدام به زمان بعد از کرونا فکر میکردند و میترسیدند و اکنون یکی از مشکلاتی که در حال حاضر وجود دارد و تشدید هم شده بحث سلامت روان میباشد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشمر در ادامه گفت: شاید داشتن بیماری سلامت روان خیلی بدتر از داشتن بیماری سرطان باشد چرا که خیلی از بیماری های روانی سریعتر از بیماری سرطان به پایان زندگی یک فرد منجر میشود ؛ لذا نیازمند توجه بیشتر به این حوزه هستیم.
وی همچنین اذعان کرد: طبق بررسی ها و پژوهش هایی که درباره سلامت روان انجام شده در مورد اضطراب و افسردگی، بسیار مشکل داریم به طوری که طبق آمار حدود ۳۹ درصد جمعیت ما با بحث اضطراب و افسردگی درگیر هستند.
قائمی در پایان خاطر نشان کرد: از شما میخواهم که بیشتر به سلامت روان خود و اطرافیانتان اهمیت دهید و امیدواریم روزی برسد که در حیطه سلامت روان مشکلات روز به روز کمتر شوند.
خبرنگار دانش آموز: سید امیر سالاری