سیدجواد موسوی در حاشیه سفر خود به کاشمر در گفتوگویی با ایسنا به وضعیت گردشگری شهرستان کوهسرخ اشاره کرد و افزود: باید از ظرفیتهای حوزه گردشگری کوهسرخ بیشتر استفاده شود.
وی عنوان کرد: با اقدامات صورت گرفته اکنون ۹ اقامتگاه بومگردی در کوهسرخ و کاشمر فعالیت دارد که از این تعداد ۶ اقامتگاه در کوهسرخ و سه مورد در کاشمر فعال است. همچنین از ابتدای امسال سه موافقتنامه برای روستاهای قوچپلنگ، فرحآباد و شهر کاشمر صادر شده است.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی با بیان اینکه کاشمر ظرفیت سیاحت و کوهسرخ ظرفیت توریستی و گردشگری دارد، بیان کرد: شهرستان کوهسرخ در حوزه گردشگری فرصتهای استثنایی بسیاری دارد.
وی مهمترین اولویت را در راستای جذب گردشگر بیشتر در کوهسرخ ارتقای محور نیشابور به کاشمر و احیای محور کوهسرخ به بردسکن دانست و گفت: اگر این محورها احیا شوند و ارتقا یابند کوهسرخ از وضعیت موجود خارج خواهد شد و شاهد حضور بیشتر گردشگران خواهیم بود.
موسوی با تاکید بر اینکه راه تاثیر بسیاری در جذب گردشگر دارد، از در دست بررسی بودن طرح آمایش سرزمینی خبر داد و افزود: هر چه زودتر طرح جامع گردشگری کوهسرخ باید تهیه شود.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی افزود: برای اینکه افقی برای گردشگری کوهسرخ داشته باشیم ابتدا باید ظرفیتها تدوین شود.
خانههای تاریخی به بوتیک هتل و فضای اقامتگاههای سنتی تبدیل شوند
وی در ادامه در خصوص وضعیت گردشگری شهرستان کاشمر مطرح کرد: هر چند کاشمر از ظرفیتهای بسیار بالایی برای سرمایهگذاری توسط بخش خصوصی در حوزه گردشگری برخوردار است اما این پتانسیلها باید به درستی معرفی شود.
موسوی، افزود: کاشمر به دلیل وجود سه امامزاده و زیارتگاه شهید مدرس یک شهرستان با قابلیت و پتانسیلهای بسیار بالایی در بخشهای گردشگری کشاورزی، سیر و سیاحت و زیارت است.
وی عنوان کرد: خانههای تاریخی این شهرستان میتوانند به بوتیک هتل و فضای اقامتگاههای سنتی تبدیل شوند، کاشمر در خصوص خانههای تاریخی ظرفیت بسیار قابل توجهی دارد باید از این ظرفیت در شهرستان به درستی استفاده کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی اظهار کرد: کاشمر ظرفیتهای بسیار بالایی برای سرمایهگذاری توسط بخش خصوصی در حوزه گردشگری دارد فقط باید این پتانسیلها به درستی معرفی شوند. تلاش میشود برای معرفی ظرفیتهای این شهرستان تور سرمایهگذاری را به این منطقه بیاوریم.
وی تسهیلات را از مهمترین چالشهای پیش رو برای سرمایهگذاری بیشتر در حوزه میراث فرهنگی دانست و اظهار کرد: امیدواریم توسط استاندار خراسان رضوی مشکل تسهیلات در حوزه میراث فرهنگی رفع شود.
https://torshizfori.ir/?p=12721