رئیس شبکه دامپزشکی ضمن بازدید از قسمتهای مختلف کشتارگاه دام کاشمر، نحوه کار در این مکان را بررسی و بر ارتقای بخشهای مختلف کشتارگاه فعلی تا افتتاح طرح کشتارگاه صنعتی کاشمر تاکید کرد.
گوهری در جریان این بازدید، گفت: ارائه گوشت سالم و بهداشتی و مورد تأیید دامپزشکی با رعایت استانداردهای لازم مد نظر مسئولان شهرستانی است.
وی وضع بهداشتی کشتارگاه را نسبتاً مطلوب ارزیابی کرد و افزود: رعایت استانداردهای مورد نیاز و رفع مشکلات این کشتارگاه با همکاری مسئولان بایستی پیگیری و استانداردهای مورد نیاز باید در کشتارگاه دام رعایت شود تا گوشت سالم و بهداشتی به دست مردم برسد.
وی با اشاره به پیگیریهای شهرداری جهت تاسیس کشتارگاه صنعتی در آینده نزدیک در این شهرستان، گفت: با توجه به این که بهداشت یکی از مهمترین معیارهای تعیین سنجش پیشرفت یک جامعه است، ساخت و نوسازی کشتارگاه های صنعتی دام جدای از مساله اقتصادی و تاثیر آن بر رونق یافتن اقتصاد در بالابردن سطح سلامت جامعه نیز نقش بسزایی دارد.
وی افزود: از اهداف نوسازی و رفع مشکلات کشتارگاه ذبح دام در شهرستان کاشمر، رعایت ضوابط بهداشتی و کاهش آلودگیهای زیست محیطی و نگهداری گوشت به شیوه مناسب و با استفاده از امکانات سردخانهای و گذزراندن پییش سرد است.
گوهری بر لزوم همکاری و تعامل دستگاههای مرتبط برای راهاندازی هر چه سریعتر کشتارگاه صنعتی کاشمر تاکید کرد.
“ایمان فیروزآبادیان” مدیر کشتارگاه نیز ضمن بیان مشکلات کشتارگاه موجود ابراز امیدواری کرد که طی یک ماه آینده تمامی مشکلات موجود رفع خواهد شد.
https://torshizfori.ir/?p=12436